La Xurreria Menxu es renova i presenta espai més ampli i modern

Publicat el 7 setembre, 2015 / Categoria - Actualitat

xurreria_Manlleu_Osona_sl

La Xurreria Menxu ha iniciat aquest mes de setembre una nova etapa amb un canvi substancial en la seva proposta gastronòmica i de forma molt visible també en el seu establiment, més lluminós, modern i amb més espai. La xurreria manté el caràcter familiar i proper que l’ha caracteritzat durant aquests anys, així com també la recepta casolana i tradicional dels seus productes estrella com són els xurros, la xocolata desfeta o les magdalenes de l’avi. L’establiment continua obrint els dissabtes, diumenges i festius (de 6 a 12h i de 17 a 21h) però amplia el seu horari també als divendres al matí (7h – 12h).

Després de dos mesos de reformes, el local ubicat al carrer Garcia Estrada 19 de Manlleu (Osona) presenta des del passat dissabte 5 de setembre una cafeteria amb una vintena de taules i amb més cadires gràcies a la reducció i millor aprofitament de l’espai de barra. La il·luminació led dóna més llum a l’establiment i els nous colors càlids n’augmenten la sensació de confortabilitat.

Pel que fa a la carta de productes, es mantenen les propostes de més èxit, com la xocolata desfeta casolana, les magdalenes de l’avi o els tradicionals xurros, que es continuaran elaborant seguint la mateixa recepta familiar. Entre les novetats, s’inclouen algunes propostes com els cafès amb llet de soja o d’arròs, ja disponibles, o els tes i infusions, que complementaran així una oferta variada i més moderna. En aquest sentit, també s’està estudiant la viabilitat de poder afegir algunes propostes sense gluten en els propers mesos.

El canvis coincideixen amb el relleu generacional al capdavant de l’establiment. Merche Gómez agafa les regnes del negoci després que Manuel Gómez, el seu pare, l’hagi capitanejat des que van obrir per primer cop ara fa 24 anys, el 27 de març de 1991, amb la voluntat d’oferir als seus clients una xurreria propera i de tracte familiar, valors que es mantindran en el projecte endegat aquest mes de setembre.

No es permeten comentaris