Història

La Xurreria Croissanteria Menxu va començar el seu camí fa 25 anys amb il·lusió, empenta i moltes ganes d’oferir als nostres clients una bona estona al voltant d’una tassa de xocolata amb xurros. En tot aquest temps, moltes persones de Manlleu, Osona i fins i tot més enllà de les nostres contrades han assaborit els xurros elaborats per en Manuel Gómez seguint al peu de la lletra la recepta familiar del seu pare, l’Humilde.

El nostre establiment ubicat al carrer Garcia Estrada 19 de Manlleu va obrir el 27 de març de 1991, i des d’aleshores s’ha mantingut com una referència de xurreria a Manlleu amb un model de negoci familiar, d’atenció propera i amb una àmplia oferta en servei de cafeteria, entrepans i brioxeria.

xurros-xocolata2

Durant alguns anys també vam ser presents als mercats i fires de la comarca d’Osona amb una xurreria ambulant de la que s’encarregava en Jose Manuel, representant de la tercera generació de xurrers juntament amb les seves germanes Merche i Sandra, les cares més conegudes darrere la barra de la xurreria.

Aquest 2015, gairebé un quart de segle després de la nostra inauguració, continuem oferint-vos la mateixa cura, professionalitat i atenció propera que sempre ens ha caracteritzat però ho fem en un establiment totalment reformat, un espai modern, ampli, lluminós i accessible que ens permet adaptar-nos als nous temps i ampliar els nostres serveis.